Ciclul emotional - Bioritm

Cum se interpreteaza ciclul emotional?

Ciclul Emotional este marcat in in diagrama noastra cu culoarea verde, ciclul emotional al bioritmului dureaza 28 de zile.

Ciclul emotional se mai cheama si "ritmul sufletului", acesta influenteaza : sensibilitatea, tandreatea, creativitatea si starea de moment.

In primele 14 zile sunteti pe partea pozitiva, astfel socializati cu usurinta cu cei din jurul dumneavoastra si sunteti foarte creativ. Atunci cand linia va trece in partea negativa a graficului ( sub linia mediana ) veti fi inpulsiv si va veti simti dezorientat. In aceasta perioada decizile luate de dumneavoastra vor fi privite de cei din jur ca fiind fara sens. Partea de jos a graficului reprezinta evoluarea spre o usoara depresie.

Partea pozitiva a graficului - in partea pozitiva a graficului sunteti foarte deschisi cu cei din jur si starea dumneavoastra este in general una pozitiva, este posibil sa simtiti nevoia de tanderete.

Partea negativa a graficului - in partea negativa a graficului va veti simti mohorat sau negativist. Aceasta parte negativa poate afecta si vaiata de cuplu, relatia dumneavoastra cu partenerul este afecatata datorita starii dumneavoastra sufletesti.

Mediana graficului, care este numita si perioada de tranzitie, sunteti dispusi sa exprimati schimbari bruste ale starii sufletesti sau putei reactiona inpulsiv.Cititi si despre: